4 comments

Vacuum Coffee Maker - Brewing

Published on Monday, December 12, 2011 in ,

I made this video for fun.

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

4 Response to Vacuum Coffee Maker - Brewing

December 16, 2011 at 8:41 PM

this video is so cool. very crisp and clear like hd. like how u speeded it up made such a normal everyday task more fun. and where u find such a weird coffee maker? and i can also see u movin threw the glass reflection. nice.

January 2, 2012 at 3:39 PM

@angelicaradway Thank you for your nice comment. Yea, I didn't think about the refection when I made the video, but it does add something.

As for the coffee maker, I bought it off of amazon after I heard about this style of coffee maker on YouTube. It was the main way coffee was made in the 1930s.

February 9, 2012 at 9:24 PM

This is a very good video. In this way the coffee machines do the coffee very delicious in taste and with aroma. I like the vaccume coffee machines very much

July 20, 2013 at 3:31 PM

De koffieautomaat is niet meer weg te denken:
Zelfs op grote evenementen is zelfs een koffieautomaat te vinden. Met Elfstedenkoorts nog in het achterhoofd, staan nu de grote popevenementen voor de deur. Op elk festival is ook een koffieautomaat aanwezig, want niet iedereen drinkt bier. De betere automaat is aangesloten op het leidingwaternet en voordat het water de machine in gaat, wordt dit gefilterd. Veel leveranciers van koffieautomaten gebruiken de festivals om inruilapparatuur in te zetten. Zo brengen de oude apparaten toch nog wat geld op. Worden ze per ongeluk door een onverlaat omver gelopen dat is dit niet direct een ramp. Vervelend dat wel, maar de apparatuur was toch al afgeschreven. Uiteraard staan er backstage de nieuwste apparaten, maar ook daar loop je als leverancier risico. Stel je voor dat een band als Rammstein zich gaat uitleven op de automaat. Natuurlijk wel leuk als hiervan foto’s op het internet verschijnen, want dan is het weer gratis reclame. Toch hoeft de koffie als drank die uit de automaat komt niet altijd te worden gemaakt door koffiebonen van de automaatleverancier. Zeker als koffieautomaat eigendom is van de organisatie van een bedrijf, dan is het mogelijk om te switchen van bonenleverancier. Helaas vergeten veel bedrijven dat je beter 10 zakjes van 1 kg kunt kopen, dan 1 zak van 10 kg. Vaak lijkt dit goedkoper, maar als een zak met bonen eenmaal open is, dan moet je deze binnen 24 uren verbruiken. Zodra de zak wordt geopend heeft dit een negatief effect op het aroma. Zodoende kan het zijn dat dezelfde soort bonen met dezelfde branding verschillend samen en indirect ruiken. Alles hangt sterk af van de zorgvuldigheid van degene die het dagelijks onderhoud op de koffieautomaat verzorgd en het bijvullen van de bonen. Als de automaat op vrijdagmiddag bijna leeg is, dan is het verstandig om geen nieuwe zak met bonen meer te openen.

Website: http://uwbeste.nl/koffieautomaat

Add Your Comment

Followers